Вдова снайпера та багатодітна матір Вікторія Лупікс з Ніжина пішла служити в армію.

Про це повідомляє Суспільне Чернігів.

Так, стало відомо, що багатодітна матір, вдова снайпера, який загинув під Дебальцевим, пішла на службу в армію. Жінка підписала контракт і служить у Ніжині в полку зв’язку. Вона пішла до армії аби зупинити війну, яка зруйнувала її родину.

Фото: Суспільне Чернігів


«Я хочу їх захищати і не дай Бог прийде сюди війна, сюди до нас у ці краї, не десь на Сході, а тут. Я знаю, що своїх дітей я зможу захистити», - розповідає жінка.

Вікторія має троє дітей – старший Максим, навчається на військового льотчика, йому 20 років, Святославу - 10, Яні - 8. Захищати свою родину ще у 2014-му пішов батько Яніс Лупікс. Снайпер загинув під Дебальцевим. Їхав на автомобілі забирати загиблих побратимів, підірвався на фугасі.

Фото: Суспільне Чернігів


«Я просто сиділа і ридала. Янка маленька така підходить і каже «не плач, бо тато почує і не приїде». Він же не приїде, як ти плачеш, не плач», - згадує вона.

Жінка планувала піти у ЗСУ ще у 2014-му, але діти були маленькі, і вона чекала поки вони підростуть. Тому цьогоріч Вікторія підписала контракт.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото: Суспільне Чернігів


«Якщо ми дійсно не станемо боронити свою землю, то нічого не вийде. І в наших дітей не буде майбутнього. Я хочу аби наші діти розмовляли українською, і ходили саме до української школи.»

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі ВСУ помітили підозрілу активність окупантів: стріляють з гранатомета і облаштовують позиції.

Як повідомляв "Знай.ua", допомогу звідки не чекали: США виділять Україні 18 мільйонів доларів.

Знай.ua писав, " кияни покажуть, хто, куди і кому повинен підвищувати": експерт спрогнозував долю Притули.