На Львівщині з могили Героя України Тараса Матвіїва вкрали сонячні ліхтарі.

Про це у соціальній мережі фейсбук написала мама журналіста, активіста, волонтера і захисника Валентина Матвіїв.

Так, стало відомо, що у ніч, перед Днем Незалежності, у Жидачеві з могили Героя України Тараса Матвіїва, який загинув 10 липня 2020 року на Луганщині під час українсько-російської війни, вандали вкрали сонячні ліхтарі.

Фото: Валентина Матвіїв


«Хотілось привітати українців, земляків з Днем Незалежності словами вдячності, любові й віри в нашу націю. Але коли ми прийшли відвідати могилу сина, який загинув за цю ж Незалежність, і побачили, що за ніч, тобто в переддень Незалежності, з могили зникли всі сонячні ліхтарі… руки опустились…», – пише пані Валентина.

Мама Героя України обурилася що такі “морально-ниці людці” поцупили ліхтарі, до того ж вона додала, що через такі випадки втрачаєш віру в людей.

Варто зазначити, що Тарас Матвіїв під час Революції Гідності був учасником 3-ої сотні Самооборони Майдану. Він був відомим офіцером, загинув 10 липня 2020 року на Луганщині під час українсько-російської війни. Посмертно отримав звання Героя України.

Хотілось привітати українців, земляків з Днем Незалежності словами вдячності, любові й віри в нашу націю. Але коли ми...

Geplaatst door Валентина Матвіїв op Maandag 24 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Варто відзначити, що 23 серпня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі не зафіксовано обстрілів. 22 серпня українські захисники зафіксували 1 обстріл. Був зроблений 1 постріл з ручного протитанкового гранатомета під Мар'їнкою в Донецькій області.

Також Знай повідомляв, що 21 і 22 серпня на Донбасі зберігалася тиша. Бойовики і путінські найманці не відкривали вогонь, а в українських захисників немає втрат.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві виявили і затримали колишнього найманця окупаційних формувань на Донбасі. У столичному метро правоохоронці затримали чоловіка, який виявився бойовиком так званої "ДНР".