Молодий львів'янин, який бореться з коронавірусом потребує термінової допомоги аби отримати шанс на нормальне життя. На його лікування щодня йде 30 тисяч гривень, його сім'я вже витратила всі заощадження.

Про це повідомляє ЛМН.

Так, стало відомо, що у 30-річного Андрія Заплатинського із Перемишлян три тижні тому виявили коронавірус. Хвороба у чоловіка швидко прогресувала, його вже підключили до апарату ШВЛ. Щодня на його лікування йде 30 тисяч гривень, дружина благає допомоги, бо сім’я вже просто не знає, де брати гроші.

Молодий львів'янин, який бореться з коронавірусом потребує термінової допомоги

«Чоловік працював у Львові в ресторані швидкого харчування, на проспекті Шевченка. 31 липня приїхав з роботи, дуже втомлений. Поміряв температуру, в нього було 37,4, але щогодини гарячка росла. Збивати не вдавалось. Наша сімейна лікарка була у відпустці. По телефону лікувала інша. Так дотримались до неділі, а там чоловікові геть стало зле. Поїхали на «швидку», лікарка приписала антибіотики та уколи. Сказала, що без ПРЛ-тесту прийняти в лікарню не зможуть. Аналіз на ковід здали у вівторок в Перемишлянах. За кілька днів таки отримали позитивний результат. Ми всі теж захворіли на цей вірус. Але перенесли у легшій формі. Чоловікові ставало з кожним днем гірше, в лікарні йому давали кисень, бо Андрій просто задихався. А за кілька днів таки викликали бригаду зі Львова. Вже до «швидкої» чоловік дійти не міг» , – розповідає Марія.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Жінка розповіла, що її чоловік часто хворів на запалення легень. Останнє переніс у січні цього року. Крім того, мав прояви астми. Зараз його вже підключили до апарату ШВЛ, це має полегшити його стан.

«Гроші щодня йдуть просто неймовірні. В середньому до 30 тисяч гривень. Йому колють спеціальний препарат Актемра -162, 4 ін'єкції – 37 тисяч гривень. Крім того, прописали ще крапельниці. Курс 15 процедур, одна – 8100», – додає Марія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Єгипет ввів нове правило для українських туристів, що потрібно мати при собі з 1 вересня.

Як повідомляв Знай. ua, киян першими в Україні "посадять на голку", вакцина від китайського вірусу на підході.

Також Знай. ua писав, що жовтий Київ, Помаранчевий Львів та червоні Чернівці, карантин знову перемалював карту України.