У Рівному медики швидкої допомоги залишили мертву жінку в під'їзді.

Про це повідомляють у сюжеті "Вікна".

Так, стало відомо, що у Рівному жінка померла в кареті швидкої допомоги. Зазначається, що до лікарів звернувся її син, запідозривши інсульт через незв'язне мовлення і "стягнуте" обличчя.

У жінки зупинилося серце просто у кареті швидкої допомоги. Після цього медики винесли її тіло і залишили в під'їзді через підозру на коронавірус. Занести тіло до квартири рідним жінки також не дозволили. Пізніше в морзі після тесту встановили, що COVID-19 у неї не було.

Скріншот із відео


Син померлої звернувся в поліцію, але там стали на бік медиків, заявивши, що з підозрою на коронавірус її не повинні були забирати без спеціального захисного одягу.

Але навіть попри це рідні померлої жінки готують позов до суду і вимагатимуть встановити, чи правомірно вчинили лікарі, залишивши пенсіонерку в під'їзді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадавши, Єгипет ввів нове правило для українських туристів, що потрібно мати при собі з 1 вересня.

Як повідомляв Знай. ua, киян першими в Україні "посадять на голку", вакцина від китайського вірусу на підході.

Також Знай. ua писав, що жовтий Київ, Помаранчевий Львів та червоні Чернівці, карантин знову перемалював карту України.