Львівського журналіста звинувачують у розбещенні дітей.

Про це повідомляє інформаційний портал “Zaxid.net”.

Так, 9-річна львів’янка Еллада Молода розповіла своїй мамі, що хлопець її сестри, приходив до неї в душ, гладив її по ногах. Також він розпитував непристойні речі і забороняв їй розповідати про це батькам. Виявилося, що хлопець її сестри — 37-річний колишній журналіст Віталій Пересада.

Зазначається, що старша донька львів'янки зустрічалася з журналістом рік. На той момент Тетяні було 17 років, чоловік показав свій паспорт, де було вказано, що його звати Віталій Небесний і йому 27 років. Справжнє прізвище і вік родина дізналася нещодавно.

Львівського журналіста звинувачують у розбещенні дітей


«Одного дня донька на моє прохання привела його додому, щоб я могла з ним познайомитись. У мене одразу виникла думка, що він не дуже психічно адекватний, у нього постійно бігали очі, загалом дивно себе поводив. Потім ми дізнались, що він надсилає моїй на той момент неповнолітній доньці Тетяні БДСМ-картинки у соцмережах. На певний час ми заборонили їм спілкуватися, але потім він прийшов до нас із своєю мамою, вибачився, казав, що зміниться. Ми дозволили їм іноді спілкуватися, все ж таки це перше кохання доньки», — розповіла Валентина Молода.

У кінці липня львівська сім'я поїхала на море неподалік Одеси, з ним поїхав хлопець старшої доньки жінки. За словами львів'янки, хлопець постійно сидів у номері, тільки рази два за всі 10 днів кудись вийшов. І в цей період почала себе дивно поводити молодша донька львів'янки Еллада. Дівчинка боялася сама ходити в номер, особливо в душ, дитині всього 9 років.

Коли сім’я повернулася до Львова уже 18-річна Тетяна Молода вирішила втекти від батьків до свого дорослого хлопця Віталія. Опісля, 9-річна молодша сестра Тетяни заявила своїй матері, що має дещо розповісти, дівчинка повідомила, що під час спільного відпочинку на морі Віталій декілька разів до неї чіплявся.

«Він зайшов до мене в душ, і відкрив шторку, спитав, чи нормальна вода і сказав, що подасть мені рушник», — розповіла 9-річна Еллада.

Вже наступного дня, чоловік гладив її по нозі, коли вона лежала у ліжку. Віталій цікавився, чи у її школі хлопчики показують дівчаткам статеві органи, потім показав їй аніме з оголеними людьми. При цьому він забороняв їй будь-що розповідали про це.

Валентина Молода одразу звернулась у поліцію, працівники поліції довго не хотіли реєструвати кримінальне провадження, однак, ввечері 21 серпня, таки зробили це. Декілька десятків людей, чиї діти також зізнались, повідомили Валентині, що Віталій Пересада до них чіплявся на заняттях у кіношколі.

«Він якимось чином виготовив собі паспорт, де йому 27 років. А виявилось, що йому 37 років, і в нього прізвище не Небесний, а Пересада», — каже жінка.

З відкритих джерел відомо, що 37-річний Віталій Пересада за професією журналіст, закінчив Львівський національний університет ім. Франка. У 2008 році працював на львівському «12 каналі» журналістом і ведучим музичних програм.

У 2019 році Пересада відкрив власну кіношколу “CamOn School” на вул. Шевченка, 20, у Львові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа,чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.

Також Знай.uа писав, що поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.