У Львові посвятили пам'ятник загиблим українським героям, які віддали життя за нашу країну.

Про це у спільноті Варта-1 написав львів'янин Володимир Клим.

Так, тало відомо, що у неділю, 24 серпня на Львівщині посвятили пам'ятник загиблим українським воїнам. Цей пам'ятник знаходиться на Рясненському кладовищі.

Фото: Володимир Клим


"Сьогодні посвячували пам‘ятник загиблим ВОЇНАМ, які поклали життя за нашу УКРАЇНУ на Рясненському кладовищі", - написав львів'янин Володимир Клим.

Фото: Володимир Клим


У коментарях під постом львів'янина містяни подякували воїнам, які віддали своє життя боронячи Україну на Сході.

"Низький уклін нашим загиблим", - зазначили у коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі в лікарні імені Мечникова боги в білих халатах врятували вже не одну сотню життів українських бійців. Цього разу тут з лап смерті вирвали 37-річного захисника, який 13 серпня підірвався на міні. Він пройшов небезпечний період і вийшов з коми.

Також Знай повідомляв, що Ярославу Журавлю посмертно присвоїли нагороду після того, як він три дні повільно вмирав у «сірій зоні» і намагався дістатися української сторони. Бойовики так званої «ДНР " не давали три дні провести пошуково-рятувальну операцію і забрати тіло загиблого командира і Ярослава Журавля, поки він був живий.

Дніпропетровщини отримав нагороду за те, що врятував п'ятьох дітей від вибуху гранати.