Чергова важка втрата спіткала медичну спільноту Львівщини.

20 серпня на 62-му році життя внаслідок ускладнень від COVID-19 помер лікар-психіатр Львівського обласного психоневрологічного диспансеру Фуртак Нестор Іванович.

Про це повідомило Українське лікарське товариство у Львові.

"Українське лікарське товариство у Львові висловлює щирі співчуття рідним та близьким, а також колективу Львівського обласного психоневрологічного диспансеру з приводу передчасної смерті Нестора Івановича.

Вічна пам’ять усім медичним працівникам, які віддали своє життя у боротьбі із страшною недугою", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекції covid - 19 підтвердили вже понад 104 тисячі випадків зараження. За добу (22.08) зафіксували 1987 нових випадків. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 52 235 пацієнтів. За останню добу видужало 500 людей, 27 осіб померло.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства охорони здоров'я України.

Кількість хворих на коронавірус в останні дні в Україні неухильно зростає. Однак жителям нашої країни потрібно приготуватися не тільки до загострення ситуації з COVID-19. Традиційну, щорічну епідемію грипу восени 2020 і навесні 2021 року ніхто не відміняв. І цього року ситуація обіцяє бути ще гострішою, ніж зазвичай.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Юлія Тимошенко у важкому стані, прес-секретар сподівається на лікарів — "Бореться"

Також портал «Знай.uа» писав, що Симптоми Covid-19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу

Також портал «Знай.uа» писав, що Пандемія - порожній звук? Одеса гуляє на концертах, поки лікарні переповнені інфікованими