20 серпня свій день народження відзначила довгожителька Броніслава Чечина. Жінка проживає у Львові. Броніслава Чечина прославилася своїми досягненнями в професійному спорті і до 102 дня народження зберегла бадьорість духу. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Броніславу Чечину привітали співробітники управління соціального захисту міськради. В якості подарунка вони вручили жінці допомогу в розмірі 5000 грн.

В молодості Броніслава Валер'янівна займала призові місця в чемпіонатах і змаганнях з ковзанярського спорту. Її досягнення стали гордістю Львівської області.

Крім того, у Львівській міськраді розповіли, що в серпні святкую свої дні народження ще троє довгожителів. 3 серпня столітній ювілей вже відзначила Іонова Ая Михайлівна, а 31 Серпня свої сто років відзначатиме Шушкова Анна Опанасівна. В цілому у Львові живуть 8 чоловіків і 31 жінка, які відзначили або тільки збираються відзначити свій столітній ювілей. Найстарший довгожитель Львова скоро відзначить свій 104 день народження.

Нагадавши, Знай писав, що пенсіонерці з села Маняви на Івано-Франківщині виповнилося 100 років. Бабусю приїхали привітати всі її рідні та близькі, а також прийшли і представники місцевої влади.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що найстарішій прикарпатці виповнилося 108 років. Жінка розповіла, що бачила за своє довге життя. 108-річна мешканка села Печеніжин Коломийського району Пелагея Козьменко пережила дві війни, голод, втратила рідних і житло. В даний момент вона є найстаршим жителем Івано-Франківської області.

Нещодавно Знай передавав, що літній італієць вирішив втілити в життя давню мрію і здобув вищу освіту в 96 років. Йому в урочистій обстановці вручили диплом бакалавра, про який він мріяв з юності. Чоловік за своє життя пережив війну та інші неприємності, але зберіг бажання вчитися.