У Львові на день Незалежності пройде Марш нескорених на підтримку українських воїнів.

Ідею провести марш запропонував ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв.

Так, стало відомо, що у Львові 24 серпня на честь Дня Незалежності України проведуть Марш нескорених. Таким чином вшанують пам’ять загиблих Героїв та морально підтримають українських воїнів — тих, хто воює, і тих, хто поранений.

Артур Кирєєв


Марш пройде від Личаківського кладовища (через Військовий госпіталь на вул. Личаківській) до Гарнізонного храму. Збір учасників — з 09.00 год.

«Хочу запросити всіх на Марш нескорених, який відбудеться на День Незалежності України. Стартує колона від центрального входу Личаківського кладовища, далі рухаємося до Госпіталю, де подякуємо хлопцям, і тоді йдемо до пам’ятника Т. Шевченкові – там буде міні акція. І тоді йдемо до Гарнізонного храму, де помолимося за військових, які нас захищають. Біля храму буде два прапори, довжиною 6 та шириною 3 метри, тому всі охочі зможуть залишити на прапорі свій підпис. Всіх просимо бути в масках і дотримуватися безпечної дистанції», — зазначив Артур Кирєєв.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі в лікарні імені Мечникова боги в білих халатах врятували вже не одну сотню життів українських бійців. Цього разу тут з лап смерті вирвали 37-річного захисника, який 13 серпня підірвався на міні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Ярославу Журавлю посмертно присвоїли нагороду після того, як він три дні повільно вмирав у «сірій зоні» і намагався дістатися української сторони.

Нещодавно Знай передавав, що юний житель Дніпропетровщини отримав нагороду за те, що врятував п'ятьох дітей від вибуху гранати.