На Львівщині у будівельному смітті виявили людські рештки щонайменше двох осіб – дорослого та дитини.

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET.

Так, стало відомо, що серед будівельного сміття у селі Підбірці неподалік Львова виявили людський череп та кістки. За попередньою інформацією йдеться про рештки щонайменше двох осіб – дорослого та дитини.

Наразі поліція продовжує викопувати із сміття людські рештки, щоб передати їх на експертизу. Відомо що кістки знайшли на землі місцевого депутата Володимира Далика, однак він заявляє, що не знає, хто привіз туди землю.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція


«Там є череп, кусок щелепи із зубами, схожа на бердову кістка, вони розкидані по різних місцях. На вигляд це просто земля, в якій є уламки цегли та одна велика бетонна плита», – написала активіста Наталія Шелестак, яка повідомила правоохоронцям про інцидент.

Власник землі, на якій знайшли людський череп та кістки, Володимир Далик розповів, що на це місце часто звозять сміття, через що він навіть поставив там табличку з попередженням про штраф.

«Я був на тому місці щойно, можу сказати, що ще тиждень назад тої кучугури з землі не було. У землі знайшли фрагменти кісток, як мені пояснили правоохоронці на місці, 20-річної давності», – розповів Володимир Далик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше під Харковом безслідно зникла молода мати з янголятком на руках-рідні не в собі від горя

Як повідомляє портал «Знай.uа» зникла блакитноока красуня з чорним рюкзаком-мати не знаходить собі місця

Також «Знай.uа " писав, що розшукують рідних чоловіка з синдромом Дауна-не пам'ятає навіть свого імені