На Львівщині в одному міст регіону 1 вересня діти не підуть до школи, через складну епідеміологічну ситуацію.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив міністр КМУ Олег Немчінов.

Так, у четвер, 20 серпня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до цього з 00:00 24 серпня години почне діяти нове епідемічне зонування.

карантин в Україні, фото: znaj.ua
карантин в Україні, фото: znaj.ua


У ході засідання до червоної карантинної зони віднесли місто Самбір, яке знаходиться у львівській області. Зараз там зберігається важка епідеміологічна ситуація.

Варто нагадати, що на території червоної карантинної зони забороняють: роботу громадського транспорту, відвідувати заклади освіти, роботу ТРЦ, кафе і ресторанів. У зоні також діють усі обмеження помаранчевої зони. Нові епідемічні рівні в Україні встановили на 14 днів.

Нагадаємо, що у Києві зросла кількість пацієнтів із пневмонією, яким необхідна госпіталізація. Наразі у столичних лікарнях таких хворих – понад 650.

Також Знай повідомляв, що реаніматолог з Кременця розповів, як обрав медицину і про коронавірус, про свою хворобу і чергування в реанімації в розпал карантину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні зафіксували 1967 нових хворих за попередню добу. З початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 96 403 випадків зараження.