Мама Кузьми Скрябіна відповіла “диванним експертам” після хвилі коментарів щодо присвоєння посмертно звання Героя України її сину.

Про це Ольга Кузьменко написала у соціальній мережі фейсбук

Так, мама Андрія Кузьменка відреагувала на хвилю коментарів у соціальних мережах щодо присвоєння посмертно звання Героя України її сину Кузьмі Скрябіну. Вона закликала всіх заспокоїтися та не заздрити, а також дбати про своїх дітей, виховувати їх без злоби і зависті до ближнього.

Кузьма Скрябін, Facebook
Кузьма Скрябін, Facebook


“ Андрія душу, і мою залиште в спокої, бо не вам судити… Хто ви такі …. в цьому житті? Праведники….??! Герої..?Судді? Тільки Бог зараз суддя для Андрія і його земних справ. Заспокійтеся всі – і ліві, і праві, і подивіться на себе в дзеркало. Попробуйте піти його стежкою і повторити бодай би йоту з того, що він встиг зробити за своє коротке буття..”, – написала Ольга Кузьменко.

Також попри хвилю гнівних коментарів Ольга Кузьменко побажала нікому не пережити втрати дитини, як це сталося з нею.

“Схаменіться, не робіть шоу по ТВ каналах, де ви просиджуєте марно годинами, безрезультатно. Ваша балаканина нікого вже не цікавить. Я дивлюся на вас як на невдах, які завидують навіть мертвим. Мені вас жаль..Це виглядає нікчемно! P.S.Андрій ніколи і нікого не просив про нагороди, ніколи не співав оди президентам”, – написала мами Кузьми Скрябіна.

Скріншот

Я хочу сказати всім ,кому звання Андрія не дає дихати-заспокійтеся,дихайте глибоко,не завидуйте.. Дбайте про своїх...

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door Ольга Кузьменко op Donderdag 20 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Наталя Могилевська трепетно привітала покійного Кузьму Скрябіна з днем народження: "завжди був набагато...".

Як повідомляв Знай.uа, красуня-дочка Скрябіна виросла і стала справжньою леді: як живе сім'я легендарного " Кузьми".

Знай.uа писав, дочка Скрябіна відкрила заклади в Києві в день народження батька. У чому буде його особливість.