У Львові з вересня очікується черговий транспортний колапс через реконструкцію вулиць.

Про це написав на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

У Львові з початком вересня можуть бути ускладнення на дорогах через те, що одна з основних магістралей міста – вулиця Шевченка на реконструкції з січня цього року.

Фото: ФБ/Олег Синютка


“Одна з основних магістралей міста – вулиця Шевченка на реконструкції з січня цього року. Ремонти чомусь розділили на три етапи. Напевно це свідомий план місцевої влади. Щоб мешканці міста просто вже не мали шансів не помітити, як про них піклуються”, – зазначається у дописі народного депутата.

Як відмітив Олег Синютка, дороги перекривають абсолютно хаотично. Об’їзд перекритих вулиць не сплановано і не організовано через це у містян виникає чимало труднощів, щоб потрапити у потрібне місце. Він зазначає, що з вересня, коли всім потрібно буде добиратися до роботи та навчання у місті буде справжній траспортний колапс.

“А що буде, з 1 вересня, коли всім треба добиратися на роботу. Як возити дітей в школи? Мешканці багатостраждального району Рясне опинилися в ще більшій ізоляції від міста.І на завершення нагадаю, скільки ми платимо за таку господарку: 194 млн 650 тисяч гривень коштує ремонт всієї ділянки довжиною 1 км 350 метрів, а також облаштування 2 897 квадратних метрів велодоріжки. (вулиця Шевченка – від Хорватської до Левандівської)”, – зазначив Олег Синютка.

З вересня у Львові черговий транспортний колапс? ⛔ Одна з основних магістралей міста - вулиця Шевченка на...

Geplaatst door Олег Синютка op Donderdag 20 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що у Кам'янському сталася ДТП, в якій постраждали діти.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі сталася масштабна пожежа в одній з адміністративних будівель.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі водій пішов проти течії і накоїв біди.