У Садового заявили, що пільговики можуть їздити в громадському транспорті у години пік.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради з посиланням на заступницю міського голови Львова та очільницю міського штабу з протидії коронавірусу Галину Слічну.

Наразі у Львові громадський транспорт продовжує курсувати у режимі спецперевезень. Тепер пільгові категорії населення мають право впродовж дня користуватись пільгами на проїзд.

Львів, маршрутки
Львів, маршрутки


«Всі пільговики мають право впродовж дня користуватись пільгами на проїзд, але весь транспорт міста Львова і далі залишається працювати у режимі спецперевезень. Зокрема, мають бути зайняті тільки сидячі місця. Єдине, що у нас є лише прохання до людей похилого віку, до тих, які насправді не спішать на роботу, щоби вони їздили не в години пік, аби люди, які їдуть на роботу, мали змогу добратись», — зазначила Галина Слічна.

Варто нагадати, що пільговий проїзд у громадському транспорті для всіх пільгових категорій скасували 19 березня. А з початку квітня громадський транспорт почав працювати в режимі спецперевезень. До того ж містяни у соцмережах неодноразово закликали міську владу Львова, обмежити пільговий проїзд для громадян у години пік.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Кияни пропонують перетворити Жилянську на квітучий сад-приберіть висотки

Також портал " Знай.ua " писав, що і комунальники поставили Кличка "на лічильник": "поверніть гроші"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал " Знай.ua " писав, що містяни просять відкрити двері тролейбусів, їхати потрібно всім.