На березі річки Західний Буг пройде незвичайний захід для цінителів риболовлі. У ході цього заходу змагатимуться рибалки у спінінговій та фідерній рибалці. Про подробиці йдеться у виданні "над Бугом".

Змагання проходитимуть протягом трьох днів 21-23 серпня на березі річки Західний Буг навпроти КП «Нептун».

Після завершення будуть обрані переможці в трьох номінаціях:

  • Переможець у фідерній ловлі риби (за загальною вагою улову);
  • Переможець в лові риби зі спінінгом (за загальною вагою улову);
  • Переможець у номінації»Найбільша спіймана риба".

Організатори розповіли, що переможців та учасників чекають цікаві призи та конкурси. Також призи та подарунки отримають всі учасники змагань.

Варто відзначити, що в Україні змінюється клімат, температура підвищується, взимку сніг стає екзотикою і святом. У літній же період країна живе в кліматі наближеному до пустелі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знай писав, що у Запоріжжі рибалки з Дніпра виловили рибу, яка живе в тропіках. Піранья виявилася дуже життєздатною і довго боролася за свободу на гачку вудки. Вона дійсно має гострі зуби. Свій улов рибалки сфотографували і виклали в мережу.

Також Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області юна рибачка показала, як потрібно ловити рибу. Її результат став предметом заздрості для досвідчених рибалок. Дівчинка в компанії тата і його друзів зловила великого коропа поки чоловіки міркували про вудки і клювання.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві компанія рибалок приїхала ловити рибу, але замість риби ловила автомобіль в річці.