31-річний чоловік, який пережив коронавірус, пневмонію, сепсис, серцеву недостатність та подвійний інсульт, стане об'єктом наукового дослідження.

Про це повідомляє ВВС Україна.

Омар Тейлор провів шість тижнів у лікарні в Ессексі, поки боровся із цілим букетом хвороб. Медики готували його дружину Кейтлін, яка навчається на медсестру до найгіршого. Але, минулої неділі його виписали із лікарні, що стало справжнім дивом.

Фото: Кейтлін Тейлор


Перед випискою лікарі попросили чоловіка дати згоду на проведення дослідження історії хвороби пана Тейлора від початку до кінця, щоб вони могли зрозуміти, що з ним трапилося, і використати це у подальших протоколах лікування інших пацієнтів.

Омар є регіональним директором організації Care UK, він провів 20 днів на апараті ШВЛ у відділенні інтенсивної терапії, перш ніж йому перестали давати седативні препарати та перевели до інсультного відділення.

Фото: Кейтлін Тейлор


"Я думала, що він буде в інвалідному візку, і я була вражена, коли він вийшов з-за рогу. Це було найкраще відчуття у моєму житті", - зізналася пані Тейлор.

Зараз чоловік дуже добре почувається вдома, де він щодня має фізіопроцедури та заняття з логопедом. Але, він досі не може говорити, і тому подружжю досить важко зрозуміти одне одного.

Пані Тейлор подякувала медикам, які лікували її чоловіка, та друзям, які створили сторінку збору коштів для підтримки сім'ї, де вже зібрали понад 17 000 фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Кейтлін Тейлор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тернопільських школярів змусять нюхати спирт і змінювати температуру.

Як повідомляв Знай. ua, педагог відкрив українцям очі на реальний стан речей у школах.

Також Знай. ua писав, що МОЗ підбило проміжні підсумки пандемії.