У Львові від ускладнень від коронавірусу помер відомий галицький правозахисник.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Ігор Фінканін.

Так, стало відомо, що у Львові від коронавірусу помер голова Громадської організації “Центр підтримки і сприяння захисту прав людини” Роман Скіра.

Роман Скіра


“Covid 19 забрав ще одне життя, чудової людини. Тільки вчора спілкувався. Спочивай з миром, Друже Роман Скіра! Вічна та світла пам’ять!”, – зазначає Ігор Фінканін.

Відомо, що Роман Скіра деякий час боровся з коронавірусом, але медикам не вдалося його врятувати. Наразі дату та місце прощання з львівським правозахисником невідомо, про це повідомлять згодом.

Скріншот

Covid 19 забрав ще одне життя , чудової людини 🤭😢((( Тільки в чора спілкувався !!! Спочивай з миром, Друже Роман Скіра ! Вічна та світла пам'ять ! Співчуття рідним і близьким !

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Ігор Фінканін op Woensdag 19 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тернопільських школярів змусять нюхати спирт і змінювати температуру.

Як повідомляв Знай. ua, педагог відкрив українцям очі на реальний стан речей у школах.

Також Знай. ua писав, що МОЗ підбило проміжні підсумки пандемії.