Врятовані з покровського зоопарку ведмеді, оселилися в притулку на Львівщині.

Про це повідомляє ІА “Вчасно”.

Так, стало відомо, що врятованих ведмедиків Аню та Френкі (у минулому — Потап) перевезли до притулку «Домажир» на Львівщині.

Нещодавно ведмедиків перевели у реабілітаційний вольєр. Тваринки вже встигли освоїтися у новій домівці та почувають себе досить добре.

Скріншот


«Попри велику обережність, ведмеді дуже швидко освоїлись у новій домівці. Кілька годин Аня та Френкі провели, граючись в басейні», — кажуть у притулку.

Варто нагадати, що у 2018 року в Україні та світі набрала великого резонансу ситуація, яка склалася з приватним мінізоопарком в Покровську. Його власник Ігор Падалко тримав левів, ведмедів, собак та інших тварин в жахливих умовах: у тісних клітках, голоді, холоді й повній антисанітарії.

Власник скандального зоопарку не допускав до тварин ветеринарів і волонтерів. І тільки в середині січня 2019 року зоозахисникам вдалося врятувати зі звіринця левів і частину ведмедів. Від виснаження навіть помер один лев, розтин показав що у його не годували понад тиждень.

У 🐻ВЕДМЕЖОМУ ПРИТУЛКУ Домажир на 2 ведмедів стало більше😍. Аня та Френкі, так звати нових ведмедів. Вчора успішно відбувся їх вихід у реабілітаціний вольєр. Попри велику обережність ведмеді дуже швидко освоїлись у новій домівці. Кілька годин 🐻Аня та Френкі провели граючись в басейні. ☝️Дякуємо всім хто долучився до порятунку ведмедів. *** In 🐻BEAR SANCTUARY Domazhyr we have two new bears😍. Their names are Anya and Frankie. Yesterday they successfully entered the rehabilitation enclosure. Despite great caution, the bears quickly got used to the new home. 🐻The bears spent several hours playing in the pool. ☝️Thanks to everyone who joined rescuing the bears. #ведмежийкрай #ведмежийпритулокдомажир #bearsanctuarydomazhy #львів #bearland #lviv #lvivregion #bear

Geplaatst door Ведмежий Притулок Домажир op Dinsdag 18 augustus 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, В нафаршированому папугами автобусі намагалися вивезти левеня.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15 вражаючих котів-рекордсменів.