У Львові сталася незвична НП, містянин з вікна авто махав іграшковим автоматом чим не на жарт налякав очевидців.

Про це повідомляють у “Telegram”-каналі патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у понеділок 17 серпня близько 18-ї години у Львові ввели оперативний план “Перехват”. Усі львівські екіпажі отримали орієнтування на пошук автомобіля “Mitsubishi Galant”, пасажир якого, зі слів очевидців, демонстрував через вікно предмет схожий на автомат.

Фото Національної поліції

Про чоловіка з автоматом повідомили очевидці та надали правоохоронцям відео інциденту. Також вони повідомили, що чоловік на авто рухається в напрямку вулиці Варшавської. Приблизно через 10 хвилин, екіпаж 1-го батальйону виявив транспортний засіб на перехресті вулиць Замарстинівська–Татарська. Патрульні дали вказівку водієві зупинитися.

Під час поверхневої перевірки в автомобілі виявили іграшковий предмет схожий на автомат. При цьому чоловік сказав, що просто пожартував. Поліціянти виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння. Йому запропонували пройти перевірку в медичному закладі. Тест позитивний — 23-річний водій під дією марихуани.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Невдалий жарт і водій в стані наркотичного сп'яніння

Патрульні виявили та зупинили автомобіль, пасажир якого махав через вікно предметом схожим на автомат Вчора, близько 18-ї години у місті Львові ввели оперативний план "Перехват". Усі екіпажі отримали орієнтування на пошук автомобіля Mitsubishi Galant, пасажир якого, зі слів очевидців, демонстрував через вікно предмет схожий на автомат. Заявники надали відео інциденту та повідомили, що зазначений автомобіль рухається в напрямку вулиці Варшавської. Приблизно через 10 хвилин екіпаж 1 батальйону виявив транспортний засіб на перехресті вулиць Замарстинівська - Татарська. Патрульні дали вказівку водієві зупинитися. Поліцейські дотримуючись заходів особистої безпеки, вербальними командами наказали чоловікам вийти з автомобіля. Під час поверхневої перевірки в автомобілі виявили іграшковий предмет схожий на автомат. Чоловіки сказали, що просто пожартували. Патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння. Йому запропонували пройти перевірку в медичному закладі. Тест позитивний — 23-річний водій під дією марихуани. На водія склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції. #патрульнаполіція #lvivpolice Підписуйтеся на наші сторінки в соціальних мережах: Телеграм: https://t.me/lvivpatrolpolice Інстаграм: https://www.instagram.com/lvivpatrolpolice?r=nametag Ютуб: https://m.youtube.com/channel/UCR9Zt4fbiAIDX02kYtUIcFg Твіттер: https://twitter.com/PressLviv?s=09

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Maandag 17 augustus 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа, четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.