У Львові в одному з трамваїв стався конфлікт з бійкою, в результаті чого контролери розпилили газовий балончик.

Про це повідомляє “Варта 1”.

Так, стало відомо, що у вівторок, 18 серпня на зупинці трамвая номер №3 на Саксаганського стався конфлікт з бійкою. У результаті сутички контролери розпилили балончик в трамваї, і газ потрапив в очі водія. Водієві стало погано у нього проблеми з серцем, тому на місце пригоди викликали швидку та поліцію.

Фото: “Варта 1”


Очевидці розповіли, що причиню бійки став буйний безквитковий пасажир. Саме до нього контролери застосували балон, а газ ненароком потрапив до очей водія. Через цю надзвичайну пригоду рух електротранспорту, а саме трамваїв 3 та 8 був тимчасово зупинений.

Після сутички на місце пригоди приїхав інший трамвай та забрав вагон в депо. Всі причини пригоди встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в українській столиці, співробітники правоохоронних органів затримали двох грабіжників.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у західних регіонах України правоохоронці затримали групу, яка займалася вимаганням грошей у жителів Закарпаття.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що в Запоріжжі 80-річна старенька віддала шахраям 9 тисяч доларів.