У Львові складається сумна ситуація з рухом електротранспорту в місті. Зокрема, проблеми виникають регулярно з рухом тролейбусів за маршрутом №33. До змін на цьому маршруті працювало 11 вагонів, а після «поліпшень» кількість машин скоротилася до 9, а в середині дня на вулицях міста толь 3 тролейбуси.

Про проблему курсування електротранспорту у Львові заговорили на сторінці у Facebook. До "поліпшень" тут працювали 11 тролейбусів. Після них на вулицях їздять 9 машин, а з 9 години ранку і до 16 години дня працюють тільки 6. Три з цих тролейбусів йдуть на обід з 10 години ранку. Після цього на дорогах залишаються три тролейбуси, які забирають пасажирів із зупинок з інтервалом в 20 хвилин.

Оскільки директор ЛКП "Львівелектротранс" а.свище, на думку авторів поста, приховує реальний розклад тролейбусів і трамваїв. Також автор заявив, що зробив свій розклад руху транспорту. В результаті тролейбуси рухаються по місту в години пік з інтервалом 2-11 хвилин.

Причиною такого розриву в русі транспорту може бути бажання підлаштувати розклад під рух автобусів №46, які дублюють тролейбусний маршрут 33. Решта причин затримок тролейбусів не ясні, так як вони рухаються по виділеній смузі на всьому протязі маршруту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Автор поста заглянув ще далі і зазначив, що начальник маршруту не виконує свої обов'язки, так як транспорт не дотримується час свого руху.

Нагадавши, Знай писав, що частина України потрапила в Червону карантинну зону, що накладає обмеження на роботу громадського транспорту.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі в громадському транспорті з'явилися валідатори для оплати проїзду.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові спіймали зацепера, який катався на даху трамвая.