На Львівщині через сильну спеку, службовим собакам одягають спеціальне взуття аби тваринки не попекли лапки під час служби.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, на Львівщині під час високої температури повітря, щоб захистити тварин, прикордонники одягають їм спеціальне взуття. Так прикордонники дбають, щоб тварини не попекли лапи об розпечений асфальт.

Фото: Держприкордонслужби України-Західний кордон


Як розповідали прикордонники що у справжні літні дні від спеки страждають не лише люди, а й чотирилапі. Тому аби забезпечити комфорт своїм тваринкам вони одягають спеціальне взуття.

“Під час роботи у пунктах пропуску кінологи звертають увагу на поведінку і самопочуття своїх помічників, коли є висока температура повітря та, відповідно, розпечений асфальт. А як це визначають⁉️– Кінологи проводять такий міні тест на дотик: покласти тильну сторону руки на асфальт і потримати 3-5 секунд. Якщо занадто гарячий, то кожен кінолог сам вирішує, надягати взуття на свого собаку чи ні, чи дати більше часу на відпочинок своєму помічнику.

Фото: Держприкордонслужби України-Західний кордон


Фахівці кажуть, що носіння взуття – звичайна справа для службових собак. До прикладу, коли шукають заборонені речі в автомобілях, їх можна взувати, щоб не пошкодити інтер’єр машини кігтями!”, - зазначається у дописі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ПРИКОРДОННИКИ ЛЬВІВСЬКОГО ЗАГОНУ ДБАЮТЬ ПРО БЕЗПЕКУ ТА КОМФОРТ СВОЇХ 🐕ЧОТИРИЛАПИХ ПОМІЧНИКІВ Коли 🌞спека стає занадто...

Geplaatst door Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон op Maandag 17 augustus 2020

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Видаляють кігті і спускають собак - бідних тваринок калічать заради забавки

Також портал «Знай.uа» писав, що На Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв - "Від куль померли лебідь і сова..."

Також портал «Знай.uа» писав, що Озвірілий чернівчанин озброївся ножем і спустив пса на копів - "Не підходь!"