У Херсоні сталася дика НП, яка поставила на вуха всю Україну, там 20-річна жінка повісилася з дитиною на руках.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Херсонській області.

Так, стало відомо, що молода українка вирішила покінчити життя самогубством. У Корабельному районі Херсона вона повісилася, тримаючи на руках трирічну доньку. Самогубцю вдалося врятувати поліцейським, яких викликали очевидці.

Фото Національної поліції


"У лісосмузі поліцейські виявили жінку, яка була повішана на гілці дерева та ще подавала ознаки життя. Вона тримала дитину на руках. Дільничні кинулись рятувати жінку та спільними зусиллями витягнули самогубцю із зашморгу. Поліцейські заспокоїли 3-річну дитину, подарувавши іграшки, поспілкувались з жінкою та викликали швидку допомогу", - розповів заступник начальника управління превентивної діяльності поліції Херсонської області Ярослав Шанько.

Правоохоронці встановили, що вона була в стані наркотичного сп’яніння. За її словами, причиною такого рішення стали негаразди в сім’ї та небажання виховувати дитину.

Фото Національної поліції


Медики доправили дівчину до лікарні для надання медичної допомоги. Дитину направили до дитячої лікарні, наразі з нею все добре. Дівчинку вилучили з родини та направили до "Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей".

Про даний факт херсонські правоохоронці повідомили в службу у справах дітей. Наразі надається правова кваліфікація події, жінку буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець півроку не може знайти батька, поліція перетворила слідство на "гарячу картоплю": "кидають з горда в місто"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Хмельницькому зник хлопець з провалами пам'яті, рідні у відчаї

Також «Знай.uа " писав, що У Запоріжжі шукають жінку з шизофренією-пішла на прогулянку з ножем