У Львові запустили новий фонтан біля залізничного вокзалу. Цей фонтан став головною окрасою Двірцевої площі.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, стало відомо, що у Львові запрацював фонтан, який є головною візиткою Двірцевої площі біля залізничного вокзалу.

Фото: city-adm.lviv.ua


Загалом усі роботи з реконструкції площі – на стадії завершення — до кінця вересня планують закінчити роботи з облаштування скверу. Загальна вартість усіх робіт на пл. Двірцевій, відповідно до договору підряду, укладеного між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», становить 165,5 млн грн.

Поки що активні роботи тривають у сквері, але до середини вересня підрядник обіцяє роботи завершити. У сквері облаштують гарну відпочинкову зону — будуть доріжки, гарні вуличні меблі. Також буде збудований туристичний центр.

Реконструювати Двірцеву площу вирішили аби вражати туристів безпосередньо вже біля залізничного вокзалу. Також це простір стане улюблене місцем відпочинку для містян.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що у Запоріжжі дерево "втомилося" і прилягло на дах авто - водій святкує друге народження

Також портал "Знай.ua" писав не парк, а кладовище: тернополян не на жарт налякали клумби-надгробки

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі чиновники витратять на вигляд зі свого вікна 9 мільйонів