На Львівщині у парку чорні лебеді вперше дали потомство. Зараз маленькі пернаті почуваються добре.

Про це повідомляється на сторінці “Львів. Містобудування” у фейсбук.

У Львові поповнення у Стрийському парку, чорні лебеді вперше дали потомство. наразі малеча почуває себе добре, але ні на мить не відходять від своїх батьків.


“Двоє маленьких птахів почуваються добре і зовсім не схожі на гидких каченят. Навпаки, працівники парку кажуть, що маленькі лебеді дуже милі”,- зазначається у дописі.

Варто нагадати, що після зими у вольєрі на озеро у Стрийському парку випустили лебедів. Птахи перебували на зимівлі в «Домівці врятованих тварин». До пари «білих» цьогоріч привезли ще й пару пара чорних. Пари розділили у різні відділені куточки озера, щоб вони не конфліктували, доки звикнуть до сусідства.

Пару чорних лебедів парку подарував благодійник, який вирішив залишитися анонімом.

Чорні лебеді у Стрийському парку

Поповнення у Стрийському парку! 🐣 Чорні лебеді дали потомство. Вперше!🐣 Двоє маленьких птахів почуваються добре і зовсім не схожі на гидких каченят. Навпаки, працівники парку кажуть, що маленькі лебеді дуже милі.

Geplaatst door Львів. Містобудування op Maandag 17 augustus 2020

Популярні новини зараз
Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Видаляють кігті і спускають собак - бідних тваринок калічать заради забавки

Також портал «Знай.uа» писав, що На Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв - "Від куль померли лебідь і сова..."

Також портал «Знай.uа» писав, що Озвірілий чернівчанин озброївся ножем і спустив пса на копів - "Не підходь!"