На Львівщині у парку чорні лебеді вперше дали потомство. Зараз маленькі пернаті почуваються добре.

Про це повідомляється на сторінці “Львів. Містобудування” у фейсбук.

У Львові поповнення у Стрийському парку, чорні лебеді вперше дали потомство. наразі малеча почуває себе добре, але ні на мить не відходять від своїх батьків.


“Двоє маленьких птахів почуваються добре і зовсім не схожі на гидких каченят. Навпаки, працівники парку кажуть, що маленькі лебеді дуже милі”,- зазначається у дописі.

Варто нагадати, що після зими у вольєрі на озеро у Стрийському парку випустили лебедів. Птахи перебували на зимівлі в «Домівці врятованих тварин». До пари «білих» цьогоріч привезли ще й пару пара чорних. Пари розділили у різні відділені куточки озера, щоб вони не конфліктували, доки звикнуть до сусідства.

Пару чорних лебедів парку подарував благодійник, який вирішив залишитися анонімом.

Чорні лебеді у Стрийському парку

Поповнення у Стрийському парку! 🐣 Чорні лебеді дали потомство. Вперше!🐣 Двоє маленьких птахів почуваються добре і зовсім не схожі на гидких каченят. Навпаки, працівники парку кажуть, що маленькі лебеді дуже милі.

Geplaatst door Львів. Містобудування op Maandag 17 augustus 2020

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Видаляють кігті і спускають собак - бідних тваринок калічать заради забавки

Також портал «Знай.uа» писав, що На Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв - "Від куль померли лебідь і сова..."

Також портал «Знай.uа» писав, що Озвірілий чернівчанин озброївся ножем і спустив пса на копів - "Не підходь!"