У Львові можливі ситуативні затримки в русі електротранспорту через зйомки фільму по книзі Кузьми Скрябіна.

Про це інформують у пресслужбі міської ради.

Так, стало відомо, що у Львові з 17 до 27 серпня триватимуть зйомки ігрового національного повнометражного фільму «Я, „Побєда“ і Берлін». У зв’язку з цим можливі ситуативні затримки в русі електротранспорту терміном до 10 хвилин на час зйомок кадру фільму.

Локації, де можуть бути затримки в русі, подано тут:

Зокрема, вул. Стрийська, 26−48-А, пл. Соборна, 3, вул. Д. Вітовського, 41–43, вул. Пекарська, 69, вул. Руська, 1–20, вул. Підвальна, 6–17, вул. Шептицьких.

Фото: ЛМР


Варто відзначити, що кінострічка за книгою Скрябіна стала одним з переможців конкурсу Держкіно і отримав 27 мільйонів гривень держпідтримки, що становить близько 75% вартості виробництва проекту. Ольга Ряшина стара режисером-постановником фільму, адаптували книгу в кіно-сценарій Анатолій Крим і Олексій Комаровський, а продюсувати стрічку будуть Олексій Терентьєв і Артем Доллежаль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо про те, що в Запоріжжі маршрутник не випускав пасажира з автобуса з абсурдної причини

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові пасажири трамвая влаштували сварку з кондуктором, справа дійшла до бійки і навіть травм.

Також, "Знай.uа" писав, що у центрі Дніпра водій легкового автомобіля накинувся на чоловіка з перцевим балончиком і битою за те, що той переводив бабусю через дорогу в недозволеному місці.