На Львівщині сталася дика НП, легковик в’їхав у пасажирський автобус у результаті цього загинула жителька Тернопільщини.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Так, стало відомо, що на Львівщині на автодорозі «Київ-Чоп», у селі Нагірне Сколівського району зіткнулись автобус та легковик. На місце пригоди оперативно прибули наряд патрульної поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото: НПУ


Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Scenic» – 63-річний житель Тернопільської області, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу де скоїв зіткнення з автобусом «Еталон». За кермом автобуса сполученням «Стрий-Матків» знаходився 34-річний мешканець міста Сколе.

Фото: НПУ


Відомо, що на момент аварії в автобусі перебувало 22 пасажири. На жаль внаслідок аварії загинула жінка, 59-річна пасажирка легковика, жителька Тернопільської області. Водія «Renault» та двох його пасажирів – жінку і чоловіка, доставлено в лікарню, їх діагнози уточнюються. Ніхто з пасажирів автобусу не постраждав.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото: НПУ


За фактом слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

На Сколівщині зіткнулись автобус та легковик: поліцейські встановлюють обставини ДТП Внаслідок аварії загинула жінка,...

Geplaatst door Поліція Львівської області op Zondag 16 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Запоріжжі померла жертва кривавої ДТП - рік чіплялася за життя.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві горе-татко показав, як не треба переходити дорогу - "Вперед, Синку - я за тобою".

Знай.uа писав, у Кирилівці горе-водій Катав дітей верхи на джипі - вбивча розвага.