16-річна львівська спортсменка виборола срібло на чемпіонаті України з тенісу.

Про це повідомляють в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що 16-річна Яна Микитин з Трускавця стала срібною призеркою Чемпіонату України з тенісу. Потрапивши до півфіналу, спортсменка виконала норматив Майстра спорту України, а в фіналі, це звання підтвердила.

Яна Микитин


Трускавчанка, вихованка ДЮСК «Спортовець» Яна Микитин, яка в парі з 15-річною Анною Пінаєвою з Броварів, послідовно перемагали вищих за рейтингом та титулами тенісистів і поступились лише у фіналі. Потрапивши до півфіналу, виконала норматив Майстра спорту України, а в фіналі, це звання підтвердила.

Також в особистій першості серед жінок срібло виборола майстер спорту України 19-річна Анна Мартем‘янова. Львів‘янка виборола срібло і в парному змішаному розряді разом з партнером з Одеси Володимиром Захаровим.

Зазначимо, що на Чемпіонаті України з тенісу в Ірпені Львівщину представляли 14 найкращих тенісистів, зокрема 6 юнаків та 8 дівчат, серед яких неодноразові переможці та призери чемпіонатів та Кубків України.

Нагадаємо, що тернопільський спортсмен підкорив Донеччину - 150 кілограм на груди

Також Знай повідомляв, що в Києві молодий хлопець, який постраждав на Донбасі під час обстрілу, показав всю силу духу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нежавно Знай передавав, що спортсмен з Івано-Франківщини переміг на змаганнях з пауерліфтингу в Мангуші.