У Львові просто на одній з вулиць помітили лелек, які гордливо прогулювалися околицями.

Світлинами своїх зустріч з лелеками, львів‘янин Володимир Телюк ділиться у соцмережах.

У Львові цьогоріч, на вулицях міста, городяни все більше зустрічають лелек, які вільно розгулюють не лише у парках і скверах, а й на вулицях міста. Так, нещодавно лелек помітили на вулиці Старознесеньській. Там, довгоногі птахи розгулювали просто неподалік від людей і залюбки позували для фото.

То є Львів... #Мальовнича_Львівщина

Geplaatst door Wolodymyr Telyuk op Vrijdag 14 augustus 2020


Прикмети про лелек

Коли селиться на даху

Пара таких мешканців з крилами по сусідству неодмінно передбачає поповнення в родині, що мешкає під цим дахом. Багато вірять, що навіть побачити пернатих на даху не наяву, а лише уві сні, — все одно вісник удачі.

Сім’ї, на даху чиїх будинків прилетіли лелеки і в’ють гніздо, чекають по весні їх повернення, щоб наступний рік приніс добро і удачу. Деякі кладуть їжу, щоб заманити пернатих.

Коли пролітає повз

Зовсім необов’язково, щоб птах оселився на даху будинку. Принести радість і удачу на крилах вона може, просто пролітаючи повз.

Для майбутніх батьків

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Є гарна прикмета, коли лелека кружляє над будинком або часто пролітає повз певного помешкання, де проживає майбутня мама. Згідно з народним повір’ям, її майбутня дитина стане обов’язково щасливим, принісши на пташиних крилах для батьків довгоочікувану радість.

Для здоров’я

Для сильно хворіють на важку хворобу людей, за прикметою, побачити в небі лелеки — значить, знайти віру в одужання. Для жінок з поставленим діагнозом безпліддя зустріти лелеки — значить, знайти надію, що скоро можна розраховувати на диво.

Раніше портал Знай писав про те, що Чоловік врятував пухнастого бідолаху-Голодний собака сидів на скелі три дні

Також портал писав, що Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "сидів на порозі і плакав, як людина"

Також портал Знай писав, що У Львові благають врятувати голодних лелек, немає сил розправити крила