У Львові просто посеред міста сталася дика НП, автомобіль Ford Fiesta зніс жінку на тротуарі.

ДТП потрапила на відео камер спостереження, яке оприлюднила речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

Так, стало відомо, що у Львові просто у центрі міста автомобіль Ford Fiesta виїхав на тротуар та збив 57-річну жінку. Ця пригода сталася у неділю, 16 серпня, на площі Галицькій, 12, що навпроти пам’ятника Королю Данилу Галицькому.

Скріншот


Відомо, що момент ДТП зафіксувала камера відеоспостереження, яка розташована на одному з магазинів неподалік. За інформацією Катерини Рибій, 65-річна львів’янка за кермом автомобіля Ford Fiesta збила 57-річну жительку Червонограда, яка йшла тротуаром. За словами водійки, ДТП сталося через несправність авто.

Варто зазначити, що медики госпіталізували потерпілу до найближчої лікарні. Наразі львівські правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Оновлено: водій пояснила, що це через технічну несправність автомобіля. Львів. Зупинка перед пам'ятником Королю Данилу сьогодні. Це жах. Я за 5 років в поліції так і не перестала дивуватися. Не навчилися їздити? Не сідайте за кермо! Швидкого одужання!

Geplaatst door Катерина Рибій op Zondag 16 augustus 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Ранок починається не з...": у центрі Києва авто влетіло в кав'ярню, багато постраждалих

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві горе-Татко показав, як не треба переходити дорогу - " Вперед, Синку-я за тобою"

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові автокран відправив чоловіка на лікарняне ліжко — навіть не помітив