У Львові стартували зйомки фільму за книгою видатного музиканта Кузьми Скрябіна.

Про це повідомляє інформаційний портал Gazeta.ua.

Так, стало відомо, що у Львові стартували зйомки фільму за книгою «Я, «Перемога» і Берлін». Над фільмом працюють компанії "ЕТ ПОІНТ» і "Стар Медіа", за підтримки Держкіно.

Заступник мера Львова з питань розвитку Андрій Москаленко розповів, що зйомки фільму триватимуть близько півтора тижнів і в цей період можливе ситуативне перекривання вулиць. Чиновник попросив львів'ян з розумінням поставитися до можливих труднощів пересування, оскільки зйомки цього фільму є важливим культурним процесом для міста.

Кузьма Скрябін, скрін з відео
Кузьма Скрябін, скрін з відео


Варто відзначити, що кінострічка за книгою Скрябіна стала одним з переможців конкурсу Держкіно і отримав 27 мільйонів гривень держпідтримки, що становить близько 75% вартості виробництва проекту.

Ольга Ряшина стара режисером-постановником фільму, адаптували книгу в кіно-сценарій Анатолій Крим і Олексій Комаровський, а продюсувати стрічку будуть Олексій Терентьєв і Артем Доллежаль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, легендарний український співак, фронтмен гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко вже давно став кумиром мільйонів. Його висловлювання фанати давно розібрали на влучні цитати.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення - різниця приголомшлива

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з" величного століття " розповіла про труднощі у вихованні дочки