У Львові затримали чоловіка, який кидався камінням в автомобілі. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Зазначається, що інцидент стався на проспекті Червоної калини, що в Сихівському районі. Неадекватний громадянин кидався під колеса транспорту на дорозі та жбурляв каміння по машинам.

При цьому, за словами свідків інциденту, чоловік вимагав від перехожих, аби вони викликали правоохоронців. Зрозуміло пояснити свої дії неадекват не міг. Врешті-решт на місце події викликали поліцейських, які затримали та забрали чоловіка до відділку.

За словами свідків, перед тим, як влаштувати масове побоїще камінням, цей же чоловік розбив скло в маршрутці. Водій маршрутки, натомість, вдарив хулігана битою.

У поліції з’ясували, що порушник громадського спокою перебував під дією наркотичних речовин і є мешканцем міста Добромиль.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Хулігана було ушпиталено у спеціальному медичному закладі. Люди, які постраждали від його дій, подали до поліції заяви на нього. Якщо буде встановлено його осудність, чоловіка судитимуть за хуліганство.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Львів, Санта Барбара Поведінка чоловіка не зрозуміла, бігає та просить викликати поліцію, перехожі 102 повідомили #львів #новини #варта1 #сантабарбара #сихів #varta1official #news

Geplaatst door Varta1 - Варта1 op Woensdag 12 augustus 2020

«Ушльопок...слів не має...і шо з дебіла візьмеш...? Майна не має свого... посадять на 2-3 роки...і що? Вийде рецидивіст готовий», «Не посадять. Напевно, неадекватний», - припускають містяни.

«Повипускали з психлікарень, відділи позакривали. Хворих повиписували з псих-лікарні і починається», «Бувший суддя?», «Його в АТО і дати машину каміння... і користь якась буде... якщо має такий талант, нехай на передовій кидає», - додають інші.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що У Дніпрі хлопець жорстко познущався над дитиною, батьки вимагають покарати нелюда: "заманив у ліс, і..."

Також портал " Знай.ua " писав, що На Львівщині затримали неадекватів, які влаштували "дикий Захід" на АЗС - в одній руці пляшка, в іншій - пістолет.

Також портал " Знай.ua" писав, що Двоє розбійників зв'язали та пограбували хмельничанина- "приробили ноги" старовинним іконам