На Львівщині молода жінка народила мертву дитину. Причиною загибелі малюка в утробі була недбалість лікаря. Тепер вона постане перед судом. На даний момент медику вже оголосили про підозру.

Про подробиці справи розповіли в Нацполіції у Львівській області. Понести покарання може акушер-гінеколог Самбірської районної лікарні, яка 2 роки тому порушила правила огляду вагітної жінки, що призвело до народження мертвої дитини.

Молодій мамі 25 років, а трагедія трапилася 2 роки тому. Молоду жінку привезли в лікарню, а через три дні вона народила мертву дитину. Під час досудового розслідування стало ясно, що лікар не належним чином стежила за станом вагітної жінки.

Якщо суд визнає винною лікаря, то їй загрожує позбавлення права обіймати певні посади протягом 5 років, два роки обмеження або позбавлення волі.

Варто нагадати, Знай публікував відкритий лист жінки, яка втратила дитину, в якому вона розповіла, що пережила і чого не хотіла чути від оточуючих. Також вона розповіла, як найкраще підтримати жінку в найважчий момент.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Нікополі недоношеній дитині не змогли надати медичну допомогу, що призвело до смерті останнього. Швидка змогла приїхати через добу після виклику. Дівчинка, народилася 31 липня о 22:20 і їй відразу була необхідна термінова медична допомога. Дитина з'явилася на світ передчасно. На 29 тижні вагітності у його матері сталася кровотеча, через що лікарі прийняли рішення зробити кесарів розтин. Малятко народилося з вагою 1200 г і зростом 36 см.у дитини не розкрилися легені.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік вдарив вагітну дружину і вбив дитину.