У Львові рідні та близькі розшукують чоловіка, який вийшов з дому 11 серпня та досі не повернувся. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Потрібна допомога! Пропала людина, Мужила Володимир, 01.08.1969 року народження, місто Львів, мікрорайон Рясне», - пишуть у спільноті.

Зазначається, що востаннє чоловіка бачили у вівторок, 11 серпня, приблизно о 13:00-14:00, коли він йшов з дому.

На той момент чоловік був одягнений у темно-сині джинси, футболку синю з білими смужками. Був взутий у гумові шльопанці.

Особливі прикмети зниклого: два післяопераційних шрами на грудній клітці та на ключиці.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"
Мужила Володимир

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"
Мужила Володимир

«Прошу максимальний репост, якщо хтось його бачив, або знає місце перебування, будь ласка, звертайтесь за номером +380 (63) 277 82 90», - благає родич зниклого на ім’я Андрій, та дякує всім небайдужим за будь-яку допомогу в пошуках.

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям шукають школяра в капцях-втік з-під крапельниці. Хлопець перебував у місцевому медичному закладі, звідки втік близько десятої години вечора.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі батьки шукають 12 - річного хлопчика з помаранчевим чубчиком-залишив записку і зник. Рідні не можуть зрозуміти причини вчинку підлітка.

Також «Знай.uа " писав, що У Києві розшукують 16 - річного бунтаря з татуюванням - поліція збилася з ніг, але від нього-ні слуху, ні духу.