У Львові стався інцидент, який шокував зоозахисників та небайдужих людей. На вулиці Котляревській перехожі знайшли важко пораненого кота. Він лежав на асфальті і повільно і болісно вмирав.

Очевидці інциденту розповіли, що тварина була без частини шкіри на тулубі. Рана була настільки величезною, що тварина була в шоці. Про подробиці виданню Варта - 1 повідомила Наталія Крішкевич, яка взяла на себе обов'язки з порятунку тварини.

Жінка написала на своїй сторінці в Facebook, що їхала по вулиці на своїй машині і побачила, як чоловік стоїть біля кота, у якого немає шкіри. Наталя зазначила, що по тротуару йшли люди і їм було наплювати на все. Вона вийшла з машини і підійшла. Вони з чоловіком спробували взяти кота на руки, але він сам піднявся і втік під машину. Вони довго його діставали звідти. Після цього тварину доставили у ветеринарну клініку, де лікарі прийшли в шок від побаченого. На жаль ветеринари сказали, що тварина помре від сепсису (зараження крові) і болю, тому його потрібно приспати. Рятувати будь-яким чином кота відмовилися, так як у нього не було шкіри на задній половині тулуба і був відсутній хвіст.

Українське законодавство передбачає покарання за жорстоке поводження тваринами (ч.2 ст. 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами) - обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Пізніше стало відомо, що зоозахисники написали в поліцію заяву про знущання над твариною.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві водій залишив собаку в автомобілі на пекучому сонці.

Також Знай писав, що в Запорізькій області одна з банди Шкуродерів почула про підозру.

Нещодавно Знай передавав, що під Запоріжжям колишній в'язень напав на підлітка.