Комунальне підприємство “Львівелектротранс” влаштувало показовий контроль за дотриманням карантину перед Міністром Степановим.

Про це повідомляється на сторінці “Діяльність “Львівелектротранс” osty блог” у ФБ.

Так, у четвер, 6 серпня у Львові із робочим візитом перебуває міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. Через це “Львівелектротранс” починаючи з 07:00 вводить жорсткий контроль за масками і кількістю пасажирів. Зазначимо, що до цього багато пасажирів могли їздити без захисних масок, а за кількістю ніхто й не слідкував.

Львів, маршрутки
Львів, маршрутки


"Львівелектротранс починаючи з 07:00 і до окремого розпорядження вводить ПОКАЗОВИЙ жорсткий контроль за масками і кількістю пасажирів. З таким зверненням до водіїв Львівелектротрансу звернувся директор", - сказано у повідомленні.

Скріншот

Сьогодні 6 серпня, із робочим візитом на Львівщині перебуватиме міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. Тому...

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Geplaatst door Діяльність "Львівелектротранс" osty блог op Woensdag 5 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати на вакцину від коронавірусу.