У Львові судитимуть посадовців військової частини, які «погоріли» на хабарі.

Про це повідомляє Львівський портал.

Так, стало відомо, що у Львові судитимуть начальника відділення та діловода однієї з військових частин області, які «погоріли» на хабарі.

Фото військової прокуратури Західного регіону України


Слідство встановило, що військовослужбовець, діючи за попередньою змовою з діловодом, одержав у травні тисячу доларів неправомірної вигоди. Хабар призначався за сприяння у визнанні призовною комісією військового комісаріату непридатним громадянина до проходження строкової військової служби в лавах Збройних Сил України.

Фото військової прокуратури Західного регіону України


Наразі, обвинувальний акт щодо офіцера та діловода скеровано до Шевченківського райсуду Львова. Вони обвинувачуються у зловживанні впливом, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 369-2 ККУ).

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що під Києвом затримали "слугу народу", який обогащлся за рахунок виділення ділянок землі. На хабарі спіймали депутата сільради Броварського району. Він вимагав 1,5 тисячі доларів за позитивне вирішення питання про виділення землі для ведення сільського господарства.

Також Знай повідомляв, що в Києві на хабарі в 200 тисяч гривень спіймали інженера з технічного нагляду Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові на хабарі погорів директор департаменту. Чиновник обіцяв позитивно вирішити питання про підключення до мереж бізнес приватного підприємця.