На Львівщині нацгвардійці з квадрокоптером, кілька діб розшукували 85-річну бабцю на велосипеді.

Про це повідомляє портал «НЕОРадіо Червоноград».

Так, стало на Львівщині 1 серпня, близько обіду, зникла Серафим Катерина Федорівна. Жінці близько 85 років. Останній раз жінку бачили близько 10.30 за адресою Шевченка 5. Відомо, що зникла пересувалася на велосипеді темного кольору.

Вже 3 серпня пошуки зниклої пані Катерини було продовжено. Вдалося відшукати велосипед пенсіонерки. Згодом пошуки продовжилися за участі волонтерів, лісничих, поліції.

Серафим Катерина Федорівна.

4 серпня, на пошуки 85 – річної соснівчанки залучили Національну гвардію. Зазначається, що напередодні по обіді лісничі бачили жінку живою в районі Стриганки. Вона просила показати дорогу на Соснівку. Згодом на пошуки у ліс вийшли атовці та місцеві волонтери, а після заяви до поліції – ще й правоохоронці. На щастя, у вівторок, 4 серпня, вдалося знайти пані Катерину живою та здоровою неподалік Гібляків.

Пані Катерину знайшли! Пошуки припинено

Geplaatst door Нео Радіо - 100.5 FM Червоноград op Dinsdag 4 augustus 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Дніпрі батьки шукають 12-річного хлопчика з помаранчевої чубчиком - залишив записку і зник

Також портал «Знай.uа» писав, що В Дніпрі зникла пенсіонерка у синьому халаті - рідні благають про допомогу

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині знайшли тіло зниклого пенсіонера — внучка більше не обійме дідуся