У Львові попри оголошену помаранчеву зону епідеміологічної безпеки не вводитимуть нові карантинні обмеження.

Таке рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС у вівторок, 4 серпня.

Так, стало відомо, що у Львові не заборонятимуть роботу спортивних залів та хостелів у зв’язку із занесенням міста до помаранчевої зони епідеміологічної безпеки. Під час засідання 4 серпня міська комісія ТЕБ і НС у Львові адаптувала рішення уряду. Зокрема, комісія вирішила не забороняти роботу спортзалів і закладів культури за умов дотримання протиепідемічних вимог, використання масок, дезінфекторів, соціальної дистанції.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube


Зазначається, що у Львові проведуть перевірку ринків, супермаркетів, ТРЦ, спортивних закладів та закладів громадського харчування на дотримання карантинних вимог.

«Додатково адаптовувати місто до правил помаранчевої зони необхідності немає, бо ми живемо в цьому режимі останні 6 місяців. Я прошу всіх не бути байдужими до себе і своїх близьких. Маска (на носі теж) та часта дезінфекція допоможуть провести це літо в безпеці. Бережіть себе та рідних», – прокоментував рішення комісії мер Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, що уряд переглядатиме зони епідеміологічної безпеки кожні п’ять днів. За останню добу у Львівській області виявили 146 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Фітнес-центри та хостели у Львові працюватимуть з дотриманням усіх карантинних норм. Моніторингові групи перевірятимуть...

Geplaatst door Андрій Садовий op Dinsdag 4 augustus 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронакриза відпустить Європу набагато раніше і швидше: вже зрозуміло.

Як повідомляв Знай.uа навчальний рік 2020: коли почнеться і що говорять у Кабміні.

Знай.uа писав, Зеленський пообіцяв роздобути засіб від пандемії для України.