У львівського громадського активіста невідомі особи вкрали вовченят просто з вольєра.

Про це Іван Спринський написав на своїй сторінці у соціальній мережі “Facebook”.

Так, стало відомо, що у львівського громадського активіста Івана Спринського викрали двох цуценят. За його словами — 4 місячних сірих вовків (офіційно метис вівчарки)викрали у нього серед ночі.

Фото: Іван Спринський


“4 серпня, між 4 і 7 ранку, з території промзони, м. Львів, вул. Омеляна Ковча, навпроти 30 виправної колонії, невідомі особи зі сторони колії з під бетонної огорожі викопали металеві листи (листів не виявлено поблизу), ймовірно з метою викрадення 2-х 4 місячних сірих вовків (офіційно метис вівчарки), невідомо чи вдалось їм піймати цуценят, бо в руки йдуть лише до мене на інших видресовані як на «загроза», могли просто вирватись з рук… знаходились вони у Львові декілька днів бо привіз їх щеплювати”, — написав він.

Активіст зазначає, що підкоп самостійно зробити вони не могли, бо по периметру всюди металеві пластини, відповідно без сторонньої допомоги ніяк не обійшлися. Поки що заяву у поліцію він не писав. Активіст оголосив винагороду за знахідку 5000 грн, а за докази і данні та місцеперебування викрадачів — 10 000 грн.

Фото: Іван Спринський


”Якщо хтось думає (хто вкрав, чи знайде), що їх вдасться виховати, то їх змалечку я привчив лише до двох осіб, всі інші це «загроза», тільки зламаєте їм психіку”, — написав Іван Спринський.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Увага. Винагорода при виявленні викрадачів або тим хто знайде вовків (офіційно метис вівчарки). Сьогодні, 4 серпня між 4...

Geplaatst door Іван Спринський op Dinsdag 4 augustus 2020

Нагадаємо, в Дніпрі торговці тваринами викинули напризволяще вісьмох кошенят. Вони ще зовсім крихітні - їм від сили 1,5 місяця, розміром з долоню. У всіх них є лишай, а сплять вони на дереві.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Великобританії кіт пройшов пішки 64 кілометри і повернувся додому.

Також портал Знай.ua писав,що фотограф дуже довго шукав собі собачку, яка могла стати і другом, і моделлю, яку можна цікаво сфотографувати. У підсумку він перетворив собаку коргі на зірку.