У Львові розшукують зниклу дівчину 1997 року народження. Вона пішла из дома 3 липня і пропала. Пошук ведуть правоохоронці Залізничного відділу поліції. Про це пише Варта-1.

Розшукується Клонцак Лілія Іванівна 23.06.1997 року народження. Вона 3 липня цього року близько 18 години вийшла з дому і безслідно зникла. У поліцію про зникнення дівчини повідомили її батьки. Вони написали заяву. Батьки зазначили, що вона може бути в церквах або монастирях.

У поліції розповіли про прикмети дівчини - зріст 165 см, середня статура, довге волосся, обличчя кругле, на верхній губі є невеликий шрам. Коли пішла з дому була одягнена в червону футболку і тигрові лосини, босоніжки і рожевий рюкзак на плечах.

Варто нагадати, що на Івано-Франківщині припинили пошуки зниклого пенсіонера. Його внучка повідомила, що чоловіка знайшли мертвим. Він пропав 2 серпня і не виходив на зв'язок. Рідні занепокоїлися і почали розшукувати чоловіка. При цьому його бачили сусіди, які розповіли, що пішов з дому 2 серпня і пропав.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують загадково зниклу дівчину. 20-річна Марія Ковалевич поїхала в Дніпро і зникла по дорозі. Останній раз вона з'явилася в полі зору людей 29 липня і йшла по розділовій смузі проїжджої частини вулиці в Дніпрі. Після цього вона зникла.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 12-річного юнака, який проживав з батьками. Він пішов гуляти ввечері 1 серпня і пропав. При цьому стало відомо, що хлопчик залишив батькам записку перед відходом. Про зміст записки батьки і правоохоронці не повідомляють.