На Львівщині виявили звалище нечіпованих дерев, громадськість закликає представників влади захистити ліси від “варварського господарювання”.

Про це повідомляє на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук Мар’ян Лозинський.

Так, стало відомо, що на Старосамбірщині виявили 70 дерев породи ялиця, готових до відвантаження, серед яких є нечіповані. Зазначимо, що зрізані ці дерева у Черхавському лісництві Самбірського лісового господарства «Львівлісу».

Фото: ФБ/Мар'ян Лозинський


“У десяти – немає чіпів, спосіб порізки та транспортування – жахливий. Земельні угіддя, які належать Страшевицькій сільській раді, потребують захисту від такого варварського господарювання та принципової позиції представників місцевого самоврядування до цих шкідників лісу, котрі десятиліттями у такий спосіб експлуатують землі місцевого значення. І не тільки вони…”, – зазначається у дописі Мар’яна Лозинського.

Сімдесят дерев породи ялиця довжиною п‘ять метрів знаходяться на околиці с.Кобло Старосамбірського району, які готові...

Geplaatst door Мар'ян Лозинський op Zondag 2 augustus 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Павло Блавацький, дослідник університету Монпельє, провів дослідження, в якому довели, що схильність до корупції і зайву вагу мають зв'язок між собою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", розлючені кияни готують Миколи Тищенка "законної розправу".

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі Новий міст знівечили криворукі "художники", Філатов загрожує розправою.