У Львові комунальники мера Садового дошками “відремонтували” аварійний міст.

Про це у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Ярослав Хауляк.

Так, стало відом, що у Львові на аварійному мості поблизу перехрестя Шевченка-Ковча помітили ремонтні роботи. Проте якість цього ремонту бажає знати кращого. Так, за словами місцевих жителів на аварійній ділянці замість асфальту поклали дошки.

Фото: Ярослав Хауляк


Це не надто міцний матеріал для такої ділянки, але місцеві жителі жартують, що дошки це більш екологічно ніж асфальт, до того ж вони завжди є.

“Мости і у Львові втомлені… А найнадійніший матеріал для ремонту – дошки – і екологічний, і завжди наявний. Ранок на перехресті Шевченка-Ковча”, – йдеться у дописі львів'янина Ярослава Хауляка.

Фото: Ярослав Хауляк

Мости і у Львові втомлені... А найнадійніший матеріал для ремонту - дошки - і екологічний, і завжди наявний. 🤦😱🥴 Ранок на перехресті Шевченка-Ковча.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Ярослав Хауляк op Donderdag 30 juli 2020

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличко станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.uа, презентований Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Знай.uа писав, в розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.