На Рівненщині попри карантин на місцевій річці проводили масове хрещення. При цьому ніхто з учасників дійства не дотримувався соціальної дистанції та не використовував засоби індивідуального захисту.

Про це повідомляє UA: Рівне.

Так, стало відомо, що на Рівненщині на річці Случ відбувався обряд масового хрещення. При цьому масовому скупленню людей не завадив ні карантин, ні те, що останнім часом Україна б'є всі антирекорди за кількістю нових хворих на коронавірус.

Фото: ГУ ДСНС


“ Обряд масового хрещення у місті Сарни проводить Українська Церква Християн Віри Євангельської, – повідомляють в ГУ ДСНС області і додають, що на місці масового заходу чергують рятувальники.

Зазначимо, що на час карантину слід уникати місць з великим скупченням людей, аби убезпечити себе. У громадських місцях слід користуватися засобами індивідуального захисту, а саме медичними масками.

Фото: ГУ ДСНС


Також на вулиці не слід торкатися слизових брудними руками, адже так у ваш організм може поникнути вірус. При цьому не варто забувати про антисептичні засоби, а по приходу додому про миття рук.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса.