У Львові рятувальники знайшли з дерева кота, який три дні кликав на допомогу. Про це розповіли на порталі ГСЧС Львівської області.

Повідомляється, що 31 липня о 20:32, в службу порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в місті Львів по вулиці Шафарика, на одному з дерев сидить кіт. Тварина знаходилася на висоті 18 метрів і не могла самостійно спуститися. До того моменту кіт знаходився на дереві вже три дні.

Читайте Знай в Google News!

На місце події вирушили співробітники 29-й державної пожежно-рятувальної частини міста Львів. По прибуттю вони виявили кота і вжили заходів з порятунку тварини.

Для зняття кота з дерева була використана автодрабина. Рятувальники успішно спустили перелякану тварину і повернули її власникам.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

До повідомлення в ГСЧС додали знімки з процесу порятунку кота. На них можна побачити кота рудого кольору, який застряг на дереві і рятувальників, які за допомогою драбини зняли його.

Рятувальники зняли кота з дерева, фото: ГСЧС Львівської області

Рятувальники зняли кота з дерева, фото: ГСЧС Львівської області

Нагадаємо, що в службу порятунку "101" надійшло повідомлення, що в вигрібну яму в селі Хоросно Пустомитевского району Львівської області потрапив кінь, який не може самостійно вибратися з 2-х метрової ями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Дніпрі торговці тваринами викинули напризволяще вісьмох кошенят. Притулки відмовляються їх забирати. Їм необхідно терміново пройти лікування у ветеринарній клініці, щоб вони залишилися живі.

Також, "Знай.ua" писав, що стомлений спекою ведмідь заліз в дитячий басейн, який стояв біля будинку. Цей інцидент вдалося записати на камеру. На щастя, ніхто не постраждав - клишоногий просто поспав годинку-другу в прохолоді і пішов собі геть.