У Львові у відкритий каналізаційний люк провалилися одразу двоє людей. Про це повідомляють у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, подія трапилася 31 липня у Сихівському районі, на вулиці Хуторівка-Чукаріна, поблизу заправки мережі “Укрнафта”. Відомо, що відкритий люк на тому місці не було огороджено чи позначено в інший спосіб.

В результаті з висоти близько трьох метрів до каналізаційного колектора провалилися хлопець 1997 року народження та дівчина 2001 року народження.

Одразу повідомлялося, що постраждалих помітили перехожі, допомогу їм нібито надавали рятувальники ДСНС. Однак пізніше стало відомо, що порятунком хлопця та дівчини займалися самі перехожі.

На місце події викликали бригаду швидкої допомоги, лікарі оглянули постраждалих та не виявили у них жодних ушкоджень. Обоє потерпілих відмовилися від госпіталізації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За словами постраждалого хлопця, раніше люк був накритий бетонною плитою, однак того дня тією ділянкою дороги проїжджала будівельна техніка, яка наїхала на перекриття і зламала його.

Внаслідок цього люк виявився відкритим, а хлопець та його супутниця цього не помітили.

«Небезпечні ділянки потрібно обгороджувати», «От чия техніка то зробила, нехай тепер відповідає», «Які жахливі ми є люди. Ніякої відповідальності за свої дії чи бездіяння», - коментують ситуацію містяни.

Нагадаємо, раніше в Львові шумахер збив дитину і підло втік, малюк в комі - родичі записали термінове відеозвернення

Як повідомляв портал "Знай.іа" У Польщі переповнений автобус розламався навпіл і впавши з мосту, люди загинули

Також "Знай.іа" писав, що у Києві п'ятому п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.