У Львові шукають свідків страшного ДТП на одній з вулиць міста в результаті якого постраждала дитина.

Про це в соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Руслана Дика.

Так, у Львові шукають винуватця ДТП, в результаті якого постраждала маленька дитина. Відомо, у понеділок, 22 червня, на вулиці Лінкольна,10 у Львові автомобіль Mercedes збив 9-річного львів'янина.

Автівка винуватця ДТП


"В кого є реєстратор, можливо хтось став свідком цієї аварії скиньте або напишіть інформацію", - зазначив дядько постраждалого.

Хлопчика госпіталізували до Львівської міської дитячої лікарні, що на вул. П. Орлика. Дитина перебуває у глибокій мозковій комі. Він не реагує на біль, маніпуляції. У нього діагностували забій головного мозку важкого ступеня, перелом кісток черепа, велико-гомілкової кістки, ключиці, забій грудної клітки, множинні садна. Також хлопчик знаходиться на постійній подачі кисню.

Просимо всіх відгукнутися хто став свідком ДТП на вул.Лінкольна. Постраждав син моїх знайомих,дитина в тяжкому стані🙏 Хто щось бачив пишіть в дірект Юра Батько Наталя Батько Роман Батько Дуже вас прошу!!! І прошу вас також про молитву за хлопчика🙏

Geplaatst door Дика Русланівна Руслана op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Харкові соратник Зеленського їздив без номерів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі жінка випала з автобуса прямо під колеса.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.