У Львові довгоочікуваний фонтан на Двірцевій відкриють з двомісячною затримкою.

Про це повідомляє інформаційний портал Galnet.

Так, стало відомо, що у Львові фонтан на Двірцевій планують відкрити до 10 серпня. За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрія Білого, 2-місячна затримка пов’язана з проблемами встановлення містків.

Фото: Galnet


«Після каменю для облицювання найбільшою проблемою були містки. Наразі містки уже поставили і зафіксували.
Зараз залишається підключити до електроенергії. По електроенергії було багато погоджень, наразі з цього приводу ще тривають формальні процедури. До 10 серпня мав би уже працювати фонтан», розповів чиновник.

Варто нагадати, що перший пробний запуск фонтану на площі Двірцевій планували зробити у травні, а до кінця місяця – запустити його повністю. Однак цього не вдалося зробити.

Тоді Андрій Білий заявив, що через протипандемічні заходи, облицювальний камінь для фонтану прийшов зі затримкою у два місяці. Тоді відкриття фонтану відклали до кінця червня.

Замовником робіт з реконструкції площі Двірцевої є ЛКП «Львівавтодор», а виконавцем робіт, відповідно до тендеру, — ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Згідно з договором, який уклали з підрядною організацією, вартість робіт становить 165,5 мільйонів гривень.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У київському ботсаду зацвіли унікальні троянди - рвати не можна, тільки нюхати

Також портал «Знай.uа» писав, Думають, що позбавлять столицю від заторів: новий проект генерального плану Києва

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що статус "звільненого радника Кличка" Максим Бахматов пробуде недовго – названа дата повернення