В Італії українка жорстоко розправилася зі своїм роботодавцем після чого сховала тіло на балконі.

Про це повідомляє газета для українців в Італії «Українська газета.ІТ».

Зазвичай за роботу доглядальниці в Італії платять 1000 євро на місяць. Багато українців погоджуються на таку роботу, адже в Україні таку зарплатню знайти не просто. Але варто розуміти, що така робота є дуже важкою, перш за все – психологічно.


Днями з'явилася інформація про смерть українки Олени Лері, яка зізналася в убивстві італійця Ліберо Фоті. Зазначимо, що 2 листопада 2019 року, на балконі квартири на вулиці Дель Вельтро в Трієсті, знайдено тіло власника помешкання 75-річного Ліберо Фоті. Він лежав там протягом двадцяти днів, загорнутий у двох мішках для сміття та ковдрі.

Фото: «Українська газета.ІТ»


Правоохоронці одразу ж запідозрили українку, яка доглядала та жила разом із потерпілим. Проте від неї не залишилося і сліду. Правоохоронці оперативно встановили особу співмешканки Ліберо Фоті. Нею виявилася 65-річна Олена Лері. Жінка повернулася в Україну, у місто Черкаси.

Після чого поліція Італії зв'язалася з українкою, вона нічого не заперечувала та в усьому зізналася. Жінка розповіла, що працювала у домі Фоті 10 років тому. З часом їх стосунки стали близькими. Після того, як в Олени виявили смертельну хворобу, вона хотіла повернутися додому, щоб провести останні місяці життя разом зі своєю дочкою. Ліберо Фоті відмовляв її від поїздки, проте Олена зібрала валізу і мала намір покинути Італію.

Фото: «Українська газета.ІТ»

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


У ніч 12 жовтня 2019 року, приблизно 5 годині ранку, сварка зав’язалася знову. Італієць забороняв доглядальниці залишати його, погрожуючи ножем. У ході сварки жінка вдарила його по голові пляшкою і задушила капроновими колготками. Після чого сховала тіло на балконі. У той же день, близько 14:00, жінка вилетіла з аеропорту Венеції прямим рейсом до Києва, а звідти доїхала до міста Черкаси.

Згодом сусіди пари розповіли, що італієць погано ставився до українки. Вони були практично ізольованими від навколишнього світу та майже ні з ким не спілкувалися.

«Він змушував її ходити вдома в бюстгальтері та трусах. Бив її і не тільки. Змушував мати інтимні стосунки з іншими чоловіками. Вона погоджувалася, бо була жертвою, вона була доброю жінкою».

Фото: «Українська газета.ІТ»


Олена Лері була тяжко і невиліковно хвора. Вона померла 5 травня 2020, проте інформацію про це було повідомлено в італійську прокуратуру Трієсте, лише кілька днів тому.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українських заробітчан масово затримують у Чехії.

Як повідомляв портал "Знай.uа" угорський уряд прийняв рішення, яке по всій видимості далося їм нелегко - там вирішили заборонити в'їзд на територію країни тим, хто якийсь час перебував у певних країнах.

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні можуть переглянути критерій для поділу країн на "червону" і "зелену" зони.