«Трускавецький вісник» повідомляє, у Трускавці зросте вартість мінеральної води.

Керівникам санаторіїв надійшли листи про підняття ціни на мінеральні води.

Починаючи з серпня ціна за 1 літр «Нафтусі» та інших трускавецьких мінеральних вод зростає майже втричі, з 8 грн 80 коп. до 24 грн.

«Нові власники ТОВ «ТЛВ» інвестували чимало коштів у реконструкцію бювету та прилеглої території, і ці кошти, з часом, повернуться у вигляді прибутку від реалізації мінвод. На даному етапі неправильно намагатися отримати все й одразу коштом іміджу курорту. Різке підняття ціни на трускавецькі лікувальні води є передчасним та поспішним рішенням. Не проведені зустрічі у форматі «влада міста – ТОВ «ТЛВ» – керівники санаторно-оздоровчих закладів». Співпраця між видобувачем мінвод та санаторно-курортними закладами повинна бути взаємовигідною та базуватися на довірі і відповідальності. А дії, які можуть зменшити наплив відпочивальників до Трускавця, аж ніяк не можна назвати відповідальними.

Власники ТОВ «ТЛВ» мали б зважати на такі важливі обставини як коронавірусна криза, складна ситуація в санаторно-курортних закладах, менша кількість відпочивальників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Таке різке підняття ціни на мінводи може мати непередбачувані негативні наслідки, і цьому треба запобігти», – йдеться у повідомленні.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Філатова знайшли винуватців "замороженого" метро у Дніпрі: "Чекаємо вибуху"

Також портал «Знай.uа» писав, що Xiaomi подарували користувачам MIUI 12 головну фішку iOS 14 Apple

Також портал «Знай.uа» писав, що Маленьких чернівчан змусять одягти маски в пекельну спеку, в садках доведеться паритися

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw